facebook
twitter
Google Plus
share us

LIVRARE SI RETUR

LIVRARE SI RETUR

Livrarea mărfii
Livrarea mărfii se efectuează în termen de 1 – 5 zile lucratoare (doar anumite articole (culori / marimi speciale) necesita termen de 7-14 zile lucratoare)
In cazul in care se doreste livrarea mai devreme, rugam contactarea direct prin telefon.

TARIF COLET Fan Courier / DPD / Cargus: 15 lei / livrare, indiferent de greutate / marime / total comanda

In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 49 lei, se va solicita o confirmare suplimentara (mail).
LIVRARE GRATUITA pentru comenzi de minim 500 lei.

Retur marfa
Garantăm dreptul de returnare a bunurilor comandate. Pentru a beneficia de acest drept produsele trebuie returnate în maxim 15 zile de la data livrării.
Produsele se vor expedia pe cheltuială proprie. Pentru a grăbi procesul de returnare. Bunurile returnate trebuie să fie intacte și să nu prezinte semne de uzură. În caz de returnare a bunului deteriorat sau care poartă semne de uzură, TricouriAdor poate percepe de la cumpărător o compensație care să acopere costul deteriorării sau uzurii bunului.

În cazul în care doriţi să returnaţi produsul şi să primiţi contravaloarea acestuia, vă rugăm să ne trimiteţi solicitarea pe adresa de email comenzi@tricouriador.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă.*

*Banii se virează în contul clientului în termen de 14 zile lucrătoare, în funcție de bancă. Cele 14 zile se calculează din momentul primirii coletului de retur.